EXPOSICIÓ

Exposició "Naufragis. Història submergida"

28 d'abril de 2022

El proper 28 d'abril, a les 19h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició NAUFRAGIS. Història submergida, en el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona. 

Aquesta exposició explica els reptes i misteris de la nostra memòria submergida. Al fons dels oceans, dels mars, dels rius i dels llacs del nostre país, del nostre planeta, s’hi amaga una memòria fascinant, una història submergida, que mereix ser coneguda, conservada i transmesa a les generacions futures. Una escenografia de 1.000 m2, evoca un fons marí on el patrimoni rescatat i els elements audiovisuals, alguns de gran format, ritmen i reforcen la vocació immersiva del muntatge.

L'exposició, vol donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català i, alhora, la important tasca d’estudi, salvaguarda i protecció d’aquest patrimoni que, des del 1992, du a terme el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), en ocasió del trentè aniversari de la seva creació. La mostra pretén, a més, apropar i ampliar el coneixement públic que es té de l’arqueologia subaquàtica i retre un homenatge als homes i les dones que l’han impulsat i l’impulsen, tant a Catalunya com arreu del món. La mostra se singularitza amb una museografia innovadora amb recursos audiovisuals, digitals i immersius.

Per a més informació 

http://www.macbarcelona.cat/Exposicions/Exposicions-actuals/NAUFRAGIS-historia-submergida

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig Santa Madrona, s/n. Barcelona
Hora 19:00:01
Durada
Preu